Livarna Telkom s ponosom predstavlja novega direktorja

Livarna TELKOM, je s 1.junijem uradno pridobila novega direktorja, ki bo prevzel vodenje in upravljanje podjetja.

Z veseljem sporočamo, da se nam je v začetku junij pridružil nov direktor, gospod France Denk, z dolgoletnimi izkušnjami na področju livarske industrije.

Branko Lenart, lastnik in predhodni direktor, je ob primopredaji dejal: »Za menoj je neverjetna pot v Telkomu. Neizmerno sem ponosen na to, kar smo skupaj dosegli. Prepričan sem, da bo g. Denk nadaljeval naše dosežke in nas popeljal še višje.«

France Denk, ob prevzemu svoje nove odgovorne vloge: »Počaščen sem in hvaležen, da prevzemam vlogo direktorja pri TELKOM-u. Zavezujem se, da bom razvijal našo nadarjeno ekipo in spodbujal rast na trgu, ki se nenehno spreminja.«

Prepričani smo, da bo gospod Denk igral ključno vlogo pri oblikovanju naše prihodnosti ter se veselimo skupnih uspehov pod novim vodstvom.

O LIVARNI TELKOM
Livarna Telkom, specializirana za visokotlačno litje aluminija, že vrsto let uspešno sodeluje z različnimi partnerji pri izvedbi zahtevnih projektov. S stalnim izboljševanjem procesov, usmerjenostjo v izvoz in strogim upoštevanjem najvišjih standardov, gradimo trdno prihodnost. Naša zavezanost k odličnosti nas bo še naprej vodila k trajnostni rasti in vzpostavljanju partnerstev z uglednimi podjetji.
TELKOM d.o.o.
 • Cesta Točke Čeč 45. SLO - 1420 Trbovlje
 • SI12114065
Certifikati
© 2024 Telkom d.o.o. Vse pravice pridržane!

Povpraševanje

Želite sodelovati z nami? Pošljite nam povpraševanje.

Izpolnite spodnji obrazec in dopišite vaše zahteve, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem možnem času.
  Pisarna
  • 041 000 000
  • email@email.com

  Pošlji spontano prijavo

   Zanima me