O nas

Specializirani za proizvodnjo in obdelavo aluminijastih ulitkov
Livarna Telkom na obstoječi lokaciji v Trbovljah že skoraj pet desetletij izvaja dejavnost visokotlačnega litja. Proizvajamo ulitke iz različnih aluminijevih zlitin, kupcem pa nudimo tehnično pomoč pri zasnovi želenega izdelka, kasneje tudi pri optimizaciji orodja in litja, pri čemer so nam v pomoč znanje in dolgoletne izkušnje na področju livarstva.

Smo izvozno usmerjeno podjetje, saj kar 70 % prodaje ustvarimo na tujem trgu. Glavni kupci prihajajo iz držav EU, kjer glavnino predstavlja Nemčija, del prometa pa ustvarimo tudi v Sloveniji ter na drugih trgih.

Zaradi povečanja obsega prometa in posledično potreb po večjih kapacitetah proizvodnje  smo se pred leti odločili za nakup dodatnih površin nedaleč stran, kamor smo uspešno preselili del proizvodnje.

V svoje vrste privabljamo mlade, perspektivne kadre z željo po osvajanju novih znanj in pridobivanju izkušenj, predvsem pa, da bi jim livarstvo vzbudilo strast in jih spodbudilo k iskanju novih idej in rešitev. Zavedamo se, da je gonilo razvoja delovanje z roko v roki med mladimi potenciali ter izkušenimi sodelavci, ki lahko na takšen način predajajo bogato znanje mlajšim generacijam. Velik poudarek pripisujemo tudi timskemu delu ter motiviranju slehernega posameznika v podjetju.

Danes smo ponosni na naše pretekle dosežke. Trenutno sodelujemo z uglednimi partnerji , s katerimi skupaj gradimo trajnostne poslovne odnose. S temeljito načrtovano strategijo rasti in predanostjo odličnosti nameravamo nadaljevati našo uspešno pot in doseči nove mejnike.
TELKOM d.o.o.
 • Cesta Točke Čeč 45. SLO - 1420 Trbovlje
 • SI12114065
Certifikati
© 2024 Telkom d.o.o. Vse pravice pridržane!

Povpraševanje

Želite sodelovati z nami? Pošljite nam povpraševanje.

Izpolnite spodnji obrazec in dopišite vaše zahteve, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem možnem času.
  Pisarna
  • 041 000 000
  • email@email.com

  Pošlji spontano prijavo

   Zanima me