Strateška trajnostna in krožna transformacija Telkom d.o.o.

Z veseljem naznanjamo, da smo uspešno kandidirali na javnem razpisu: Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022–2025.

Podjetje Telkom d.o.o. je bilo uspešno vključeno v projekt “Strateška trajnostna in krožna transformacija poslovanja”.

Z vstopom v projekt strateške trajnostne in krožne transformacije poslovanja imamo odlično priložnost za nadgradnjo znanja in izkušenj na področju trajnostnih pristopov.

Cilj javnega razpisa je zagotoviti strokovno in finančno podporo za trajnostno in krožno transformacijo poslovanja za zagonska, mikro, mala ter srednje velika podjetja. Poudarek je na doseganju strateških ciljev učinkovite rabe virov, vzpostavljanju krožnega gospodarstva ter zmanjšanju negativnih ali povečanju pozitivnih vplivov na podnebje, okolje, družbo in ekonomsko skupnost. Cilj je tudi spodbujanje povečane produktivnosti in konkurenčnosti podjetij.

V okviru akademije TKT se bomo v Telkom-u pod vodstvom strokovnjakinje Mojce Markizeti, osredotočalina razvoj trajnostnih praks v svojem poslovanju, implementacijo krožnih modelov ter inovacije na področju zmanjševanja ogljičnega odtisa. Pripravili pa bomo tudi predlog izvedbenega trajnostnega projekta, ki ga bomo v nadaljevanju projekta lahko prijavili v Fazo B.

Trajanje programa: 09/2023 – 01/2024
Celotni proračun programa: 34.770,00 EUR
EU-financiranje: 34.770,00 EUR

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma za okrevanje in odpornost.

Financira Evropska unija – NextGenerationEU

Več informacij:

O LIVARNI TELKOM
Livarna Telkom, specializirana za visokotlačno litje aluminija, že vrsto let uspešno sodeluje z različnimi partnerji pri izvedbi zahtevnih projektov. S stalnim izboljševanjem procesov, usmerjenostjo v izvoz in strogim upoštevanjem najvišjih standardov, gradimo trdno prihodnost. Naša zavezanost k odličnosti nas bo še naprej vodila k trajnostni rasti in vzpostavljanju partnerstev z uglednimi podjetji.
TELKOM d.o.o.
 • Cesta Točke Čeč 45. SLO - 1420 Trbovlje
 • SI12114065
Certifikati
© 2024 Telkom d.o.o. Vse pravice pridržane!

Povpraševanje

Želite sodelovati z nami? Pošljite nam povpraševanje.

Izpolnite spodnji obrazec in dopišite vaše zahteve, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem možnem času.
  Pisarna
  • 041 000 000
  • email@email.com

  Pošlji spontano prijavo

   Zanima me