Livarna Telkom spodbuja okolju prijazno mobilnost na delovnem mestu

V livarni Telkom si lahko naši zaposleni od aprila dalje brezplačno izposodijo električna kolesa, ki so postala nepogrešljiv del sodobne mobilnosti.

V livarni Telkom verjamemo v spodbujanje trajnostnih prometnih rešitev, pri čemer dajemo prednost zdravju naših zaposlenih. Naš nov program izposoje električnih koles si prizadeva zagotoviti priročno, okolju prijazno in stroškovno učinkovito možnost za prevoz na delo.

Trenutno imamo na voljo 2 električni kolesi, ter avtomobilski nosilec. Prvi vtisi zaposlenih pa so izjemno pozitivni. Pohvalimo pa se lahko tudi s tem, da je del električnega kolesa za izposojo delo naše proizvodnje.

O LIVARNI TELKOM
Livarna Telkom, specializirana za visokotlačno litje aluminija, že vrsto let uspešno sodeluje z različnimi partnerji pri izvedbi zahtevnih projektov. S stalnim izboljševanjem procesov, usmerjenostjo v izvoz in strogim upoštevanjem najvišjih standardov, gradimo trdno prihodnost. Naša zavezanost k odličnosti nas bo še naprej vodila k trajnostni rasti in vzpostavljanju partnerstev z uglednimi podjetji.
TELKOM d.o.o.
 • Cesta Točke Čeč 45. SLO - 1420 Trbovlje
 • SI12114065
Certifikati
© 2024 Telkom d.o.o. Vse pravice pridržane!

Povpraševanje

Želite sodelovati z nami? Pošljite nam povpraševanje.

Izpolnite spodnji obrazec in dopišite vaše zahteve, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem možnem času.
  Pisarna
  • 041 000 000
  • email@email.com

  Pošlji spontano prijavo

   Zanima me