Telkom d.o.o. s svojo stojnico prvič na sejmu Euroguss

Livarna Telkom se je prvič kot razstavljavec udeležila sejma "EUROGUSS", ki je vodilni evropski sejem za tlačno litje.

Telkom d.o.o. je pred kratkim zaznamoval pomemben mejnik s svojim prvim nastopom na sejmu Euroguss, ki je potekal v Nürnbergu, Nemčija od 16. do 18. januarja. Na stojnicah je svoje proizvodne zmogljivosti in inovacije predstavljalo kar 643 razstavljavcev iz 33 držav.

Sejem je bil edinstvena priložnost, da se poleg same predstavitve spoznamo tudi z najnovejšimi trendi, tehnologijami in napredkom v industriji tlačnega litja.

Vsekakor se spet vidimo v letu 2026!

EUROGUSS, ki poteka na vsaki dve leti, je največji in najpomembnejši evropski sejem v industriji tlačnega litja (aluminija, cinka, magnezija), saj predstavlja celotno verigo vrednosti na enem mestu – od surovin, tehnologije in procesov do končnih izdelkov.

 

O LIVARNI TELKOM
Livarna Telkom, specializirana za visokotlačno litje aluminija, že vrsto let uspešno sodeluje z različnimi partnerji pri izvedbi zahtevnih projektov. S stalnim izboljševanjem procesov, usmerjenostjo v izvoz in strogim upoštevanjem najvišjih standardov, gradimo trdno prihodnost. Naša zavezanost k odličnosti nas bo še naprej vodila k trajnostni rasti in vzpostavljanju partnerstev z uglednimi podjetji.
TELKOM d.o.o.
 • Cesta Točke Čeč 45. SLO - 1420 Trbovlje
 • SI12114065
Certifikati
© 2024 Telkom d.o.o. Vse pravice pridržane!

Povpraševanje

Želite sodelovati z nami? Pošljite nam povpraševanje.

Izpolnite spodnji obrazec in dopišite vaše zahteve, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem možnem času.
  Pisarna
  • 041 000 000
  • email@email.com

  Pošlji spontano prijavo

   Zanima me