Livarna Telkom uspešno pridobila certifikat IATF

Livarna TELKOM, je uspešno pridobila prestižni certifikat IATF 16949, s čimer smo potrdili svojo zavezanost k vzdrževanju visokih standardov kakovosti v avtomobilski industriji.

Certifikat IATF 16949 je mednarodno priznan standard za sisteme upravljanja kakovosti v avtomobilski industriji. Postavlja zahtevne standarde za organizacije v avtomobilski dobavni verigi in se podeljuje podjetjem, ki dokazujejo neomajno zavezanost strogemu nadzoru kakovosti in zadovoljstvu partnerjev.

Andreja Bajda, vodja sektorja kakovosti, je ob novem mejniku dejala: »S pridobitvijo standarda IATF 16949 smo dosegli še višjo raven odličnosti. To potrjuje tudi našo zavezanost h kakovosti in nenehnemu izboljševanju. Še posebej si rada zahvalila vsem našim sodelavcem za njihovo trdo delo in predanost, ki sta omogočila ta dosežek. Skupaj bomo še naprej vzdrževali najvišje standarde ter zagotavljali visokokakovostne izdelke in storitve našim partnerjem.«

Z osvojitvijo certifikata IATF 16949 si Livarna Telkom utrjuje svoj ugled kot zaupanja vreden in zanesljiv partner v avtomobilski dobavni verigi. Ta dosežek dokazuje, sposobnost livarne za dobavo natančno izdelanih komponent, ki izpolnjujejo zahtevne standarde avtomobilskega trga ter zagotavljajo zanesljivost, varnost in učinkovitost.

Z veseljem in nestrpnostjo pričakujemo nadaljnjo rast in razvoj naše proizvodnje v avtomobilski industriji ter priložnostmi, ki nas čakajo v prihodnosti.

O LIVARNI TELKOM
Livarna Telkom, specializirana za visokotlačno litje aluminija, že vrsto let uspešno sodeluje z različnimi partnerji pri izvedbi zahtevnih projektov. S stalnim izboljševanjem procesov, usmerjenostjo v izvoz in strogim upoštevanjem najvišjih standardov, gradimo trdno prihodnost. Naša zavezanost k odličnosti nas bo še naprej vodila k trajnostni rasti in vzpostavljanju partnerstev z uglednimi podjetji.
TELKOM d.o.o.
 • Cesta Točke Čeč 45. SLO - 1420 Trbovlje
 • SI12114065
Certifikati
© 2024 Telkom d.o.o. Vse pravice pridržane!

Povpraševanje

Želite sodelovati z nami? Pošljite nam povpraševanje.

Izpolnite spodnji obrazec in dopišite vaše zahteve, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem možnem času.
  Pisarna
  • 041 000 000
  • email@email.com

  Pošlji spontano prijavo

   Zanima me